A punt per donar llum verda a la fusió

El consell d’administració de Caixa Girona va celebrar ahir la penúltima reunió abans de l’assemblea general que donarà llum verd a la fusió definitiva. El consell va aprovar ahir convocar per al 16 de setembre l’assemblea general extraordinària per aprovar el projecte de fusió.

L’endemà mateix s’iniciarà el procés de ratificació pel Departament de Política i Finances de la Generalitat, pel Banc Espanya i a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). I en la primera quinzena de novembre es formalitza l’escriptura de fusió, es portarà al registre i desapareixerà Caixa Girona com a societat mercantil. A partir d’aquell moment començarà el procés d’integració més perceptible: canvis de noms, de llibretes, de talonaris, en les oficines, d’imatge. Tanmateix, tot el procés, que serà ràpid, no es completarà fins al 2011.