Empreses sostenibles

Nou pas a la Garrotxa perquè les empreses de la comarca col·laborin encara més per a preservar i conservar els recursos naturals i patrimonials del territori. A partir de plans de millora que es proposin a les empreses o entitats que es beneficien dels ajuts del programa Leader, s’hauran de comprometre en aquestes aspectes. L’acord s’ha signat aquesta setmana.

Adrinoc, com a entitat coordinadora del projecte de cooperació “Gestió Sostenible Rural” i la Xarxa de Custòdia del Territori han signat un conveni de col·laboració que té per objectiu avançar en la preservació i conservació dels territoris rurals on actuen. El compromís és fomentar la signatura d’acords amb aquelles empreses que es beneficien dels ajuts programats en el marc del Leader i que són susceptibles de preservar recursos naturals o patrimonials en finques de la seva propietat.