Quin és el futur de Catalunya?

banner-sopars-tematics2

Ara, més que mai, informació de qualitat

Sopars temàtics organitzats per Olot Televisió i Òmnium Cultural

 

banner-sopars-tematics2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Davant el moment transcendental que viu Catalunya, ara més que mai és vital escoltar totes les opinions i totes les veus per saber què li convé al país. És per aquest motiu que Olot Televisió i Òmnium Cultural Garrotxa han unit forces per promoure un cicle de sopars temàtics per debatre sobre el futur de Catalunya i en els quals es convidaran personatges de primera línia experts en tots els àmbits. Aquesta aposta té per objectiu respondre els dubtes que es plantegen sobre el futur de Catalunya i esvair la incertesa i malestar social que provoquen.

Estem preparant el proper sopar-tertúlia.

Deixa un comentari