Les espines de la plaça de braus d’Olot

Els membres de la junta de propietaris de la plaça de braus d’Olot consideren que les obres de l’arxiu comarcal no compleixen normes fonamentals contra la plaça, considerada Bé Cultural d’Interès Local. Declaren que una actuació d’aquestes característiques s’ha de fer amb un pla especial. També al·leguen que s’han incomplert normes referides a l’alçada que ha de tenir el nou edifici.

Serà la comissió d’urbanisme de Girona la que ara haurà de decidir sobre aquesta polèmica, després que l’Ajuntament ha desestimat les al·legacions dels propietaris de la plaça sobre unes modificacions a les obres de l’arxiu que havien estat aprovades inicialment per l’Ajuntament. El consistori va desestimar dijous les al·legacions dels accionsites al ple celebrat dijous passat, amb l’abstenció de Convergència i Unió. Joaquim de Trincheria, regidor del Partit Popular de Catalunya a l’Ajuntament, va abandonar el seu seient durant la votació d’aquest punt ja que és una de les persones que havia presentat les al·legacions. Els accionistes de la plaça de Braus esperen ara la resposta d’Urbanisme. Si no els és favorable, portaran aquesta qüestió als jutjats.