Pròrroga per cobrar l’atur

L’ajuda de 426 euros mensuals a aquells desocupats que han esgotat les seves prestacions o subsidis beneficia actualment 10.229 persones de les comarques de Girona, segons dades del Departament de Treball. El Govern acaba de prorrogar aquesta ajuda a aquells aturats que es quedin sense prestació entre el 16 d’agost d’aquest any i el 15 de febrer de 2011.

De moment, es desconeix a quants desocupats gironins beneficarà aquesta nova fase. Davant de les etapes anteriors d’aquesta ajuda, en les quals els beneficiaris havien de tenir menys de 65 anys, aquesta nova fase només està dirigida als menors de 30 anys, als més grans de 45 anys, i als aturats d’entre 30 i 45 anys que tinguin responsabilitats familiars. D’aquesta forma, queden exclosos d’aquesta ajuda els desocupats de 30 a 45 anys que manquin de càrregues familiars.

Deixa un comentari