Les Festes del Tura es viuen a Olot TV

Olot Televisió farà un seguiment especial de les Festes del Tura d’Olot que comencen aquest dimarts. Les Notícies recollirà, diàriament i fins diumenge, les millors imatges i entrevistarà als protagonistes del Tura 2010.


Un equip de més de deu persones treballaran aquests sis dies per apropar la festa major d’Olot a tots els telespectadors. Per la Televisió de la Garrotxa és l’arrencada de la nova temporada dels serveis informatius. Les Notícies (14:00, 16:00, 20:00, 22:00 i 00:00) mostraran cada dia els actes principals de les Festes del Tura, començant pel pregó, que enguany va a càrrec del grup Pim, Pam, Pum…Foc! fins al ball d’espelmes dels Gegants de la ciutat. Tot plegat perquè els olotins i garrotxins no es perdin cap detall. Una vegada més Olot Televisió serà la finestra de les feses per tothom. A partir de dilluns, 13 de setembre, la Televisió de la Garrotxa arrenca la nova temporada amb diverses novetats.