30 mil visitants al Besalú Medieval

L’èxit d’assistència va marcar aquest cap de setmana la dotzena edició del Besalú Medieval, amb més de 30 mil visitants durant tot el cap de setmana. La fira va oferir diversos espectacles i activitats a més de les tradicionals parades gastronòmiques i d’antiguitats. Divendres al vespre una exposició del concurs de fotografies del Besalú Medieval 2009 va inaugurar el programa d’aquest any. Durant el cap de setmana, els diversos carrers s’han omplert de parades que oferien productes artesanals, s’han dut a terme visites guiades pels indrets més emblemàtics del poble i s’han ofert, alhora, activitats com ara cercaviles al centre històric, tallers i espectacles típics de l’edat medieval. Aquest any s’han pogut observar millores qualitatives, sobretot en els espectacles. La principal atracció, el carrer dels atrapats, on es representaven diverses escenes de terror. L’activitat va crear llargues cues.