28-N, eleccions a Catalunya

El President de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat aquest migdia la data de les eleccions catalanes: el diumenge 28-N. Per tant, no hi ha sorpreses. Montilla ho ha anunciat durant una compareixença institucional després de comunicar-ho als consellers i al president del Parlament. La consellera d’Acció Social, Carme Capdevila (ERC) i el president de CiU, Artur Mas, faran declaracions demà a Olot. Montilla ha dit que seran unes de les eleccions més decisives dels últims temps i s’ha adreçat als catalans per dir-los: “Decidireu quin camí ha de seguir Catalunya no en una legislatura, sinó tota una generació”. Montilla ha demanat joc net i un esforç pedagògic a polítics i mitjans de comunicació, i als catalans, que s’informin i que votin en consciència i amb total llibertat.

x