Pim i Pam a favor de les entitats

Els Pim, Pam, Pum Foc van obrir dimarts al vespre les Festes del Tura 2010 amb un pregó molt reivindicatiu. El col·lectiu va denunciar públicament que els polítics olotins no donen prou importància a les entitats, associacions i penyes de la ciutat.
El pregó del grup Pim Pam Pum Foc obria de forma oficial les Festes del Tura des del balcó de l’Ajuntament i davant d’un firalet cobert de paraigües. La pluja, però, va permetre fer el pregó, en el qual van repassar els seus 25 anys d’història, van recordar els que ja no hi són i els que han deixat de participar activament. També van reconèixer la tasca dels que encara s’hi “cremen les celles”, com ells mateixos diuen, i sobretot, van ser molt clars en les seves reivindicacions. La més contundent, la seva defensa al moviment associatiu de la ciutat. El pregoner va denunciar públicament el poc suport que reben les entitats de la ciutat i que, en canvi, són el motor de les Festes del Tura i de molts actes que s’organitzen al llarg de l’any dient que “molts molts projectes queden en un calaix i no és, sempre, per un problema de diners”. Per tot plegat van demanar que els polítics olotins “obrin més les orelles” per escoltar les persones que treballen sense rebre cap recompensa econòmica.

x