Dos morts en accident de trànsit a Maià de Montcal

Dues persones han perdut la vida aquest vespre en un accident de trànsit al quilòmetre 62,4 de la N-260, al terme municipal de Maià de Montcal. Els fets han passat a les 18:23, hora que han rebut l’avís els serveis d’emergència. Fins al lloc s’hi han desplaçat fins a set dotacions dels bombers, un helicòpter medicalitzat i diverses unitats dels Mossos d’Esquadra. Les dues víctimes, veïnes de Castellterçol (Vallès Oriental), viatjaven un Nissan Primera que viatjava en direcció a Figueres. El conductor hauria volgut avançar un altre cotxe i se n’ha trobat un tercer de cara, amb el qual s’hauria produït un fregament, tot i que els Mossos d’Esquadra ho estan investigant. El Nissan hauria quedat al mig de la carretera i un autobus de l’empresa Teisa, que anava sense passatgers, ha colisionat frontalment. Els dos ocupants del vehicle han perdut la vida. Es tracta d’un home i una dona de 67 i 68 anys respectivament. El conductor de l’autobus i els dos ocupants del tercer vehicle implicat, han quedat il·lesos. L’accident ha passat al voltant de dos quarts de set de la tarda i ha obligat a tallar els dos sentits de la circulació en aquest punt de la N-260, al terme municipal de Maià de Montcal, i molt a prop de la cruïlla del Molí d’en Llorenç.

Deixa un comentari