Mas: “jugarem net i amb positiu”

El president de CiU diu que hi ha forces polítiques que, fins ara, “no han jugat prou net”. Artur Mas ho ha dit aquest dimecres a Olot, durant la seva visita durant el ball dels Gegants, Nans i Cavallets.

El 8 de setembre, festivitat de la Mare de Déu del Tura, és un dia que Olot rep la visita de diverses personalitats polítiques catalanes. Enguany el president de CiU, Artur Mas, ha tornat a visitar la ciutat, com ja ve sent tradició. Mas ha valorat les paraules del President Montilla d’aquesta setmana quan va convocar les eleccions pel 28-N dient que “CiU, fins ara, ha jugat net i benvinguts aquells que s’hi vulguin afegir. No crec que fins ara tots hagin fet el mateix”. Artur Mas ha avançat que la federació farà una campanya completament positiva i que “ens trobem en un moment molt important, on el poble català haurà de decidir quin futur vol pel país”. Aquest dimecres Olot també ha rebut la visita de la consellera d’Acció Social, Carme Capdevila, d’ERC. Capdevila també ha parlat en clau política deixant clar que “si Esquerra és necessària pel futur govern de Catalunya només acceptarà un pacte amb aquells que estiguin disposats a convocar el referèndum per la independència de Catalunya i benvingut si és amb el PSC o amb CiU o amb qui sigui”.