S’acaben sis dies de festa a Olot

Les Festes del Tura 2010 han arribat al seu punt i final aquest vespre. L’espectacle pirotècnic i el ball de la faràndula, amb el ball amb espelmes dels Gegants, han tancat la festa major. Durant sis dies desenes d’activitats han omplert els carrers i places de la ciutat. El temps ha donat una treva i s’han pogut celebrar els últims actes de les festa d’Olot. A les nou del vespres, i al Puig del Roser, ha començat l’espectacle pirotècnic a càrrec de les Pirotècnies Pibierzo i Sant Roc d’Olot. Tot seguit, la cercavila dels gegants, nans i cavallets acompanyats per la Cobla la Principal d’Olot ha arribat fins a la Plaça Major on s’ha vist el ball amb espelmes de la faràndula. Finalment, la cercavila-processó de final de festa fins al Tura, on s’han cantat els goigs a la Mare de Déu del Trua, ha posat el fi de festa d’enguany.

Les Festes del Tura, a debat. Aquesta setmana Olot Televisió comença la nova temporada. Dimecres torna el programa ‘Pros i Contres’, que arriba a la cinquena temporada. L’espai de debats i entrevistes ha convidat a diverses associacions, entitats i penyes d’Olot per debatre sobre el paper que tenen a la festa major i si reben prou suport de l’Ajuntament d’Olot i les institucions en general. Al programa també s’ha convidat a Joaquim Monturiol, regidor de festes del consistori olotí. ‘Pros i Contres’ es podrà veure a l’horari habitual: 14:30, 20:30, 22:30 i 00:30. Prèviament Albert Brosa entrevistarà al conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal.

x