Última nit de festes amb confeti, foc i música

La Batalla de les Flors, del CIT d’Olot, el correfoc del Pim Pam Pum Foc i el concert de l’olotina Jéssica Mellado a la Plaça Major van ser els puntals de la última nit de les Festes del Tura 2010. Avui es posarà el punt i final amb l’espectacle piròtècnic i el ball amb espelmes. La Batalla de les Flors ha demostrat ser un acte madur i molt estimat pels olotins. Centenars de persones van omplir la Plaça Clarà i els seus carrers per seguir la desfilada de carrosses i la batalla de confeti final. Els guanyadors d’aquest any són: la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, la Gresca, els Gínjols d’en Bas, els Marxosos de Santa Pau i Carnavàlia de la Garrotxa. Més tard, al punt de la mitjanit, el correfoc dels 25 anys del Pim Pam Pum Foc va tornar a ressonar pels carrers del centre i fins la Plaça de Sant Miquel, on es va oferir l’espectacle final on es va recordar la trajectòria del grup. Tot i que la celebració serà durant un acte per la Fira de Sant Lluc, ahir el grup va reunir els millors de tots els espetacles que han organitzat durant aquests anys. A la plaça de Sant Miquel s’hi van projectar une simatges amb diversos moments històrics colpidors dels últims 25 anys, es va encendre un interruptor que va donar peu a la resta de l’espectacle: una batalla entre bons i dolents amb la piràmide que es va utilitzar a Sodoma i Gomorra. Al mateix temps actuava l’olotina Jéssica Mellado, guanyadora del Lligamosques de l’any passat. I a pocs metres, al Firal, la festa Flaix FM hi posava la nota de house i dance pels més atrevits. Les Festes del Tura 2010 acabaran aquesta nit amb l’espectacle pirotècnic i el ball amb espelmes dels Gegants d’Olot.

x