200 places noves de guarderia

Dimarts començava el curs a primària i secundària. Avui ho fan les llars d’infants de la comarca, amb 200 places més, les que corresponen a les llars que avui s’inauguren; la del Morrot, a Olot, i les escoles bressol de Sant Feliu de Pallerols i de Sant Jaume de Llierca. Aquest matí era el moment de les llàgrimes dels més petits a la nova llar d’infants del Morrot d’Olot, però fins dilluns el curs no començarà amb tota normalitat. Avui comencen la classe els 15 alumnes antics de la llar provisional. Demà ho faran 80 més d’aqueta llar amb capacitat per a 92 places. A Sant Feliu de Pallerols avui comencen classe 47 nens i nenes per aquest edifici de 83 places. A Sant Jaume de Llierca, ho fan 15 nens, per una escola bressol amb 30 places. A Olot, amb la inauguració de la llar d’infants del Morrot, les places d’escola bressol arriben fins les 600, 387 de les quals són publiques. Les llars publiques a Olot s’han completat totalment. Tot i així encara hi h llista d’espera que afecta només a les famílies que han presentat la seva sol·licitut fora de termini, segons la regidoria d’Educació. Correspon a una desena de nens de P1 i 3 nens de P2.