Olot Televisió estrena temporada

Olot Televisió arrenca, avui, la temporada 2010-2011 amb diverses novetats. Destaquen els nous programes d’actualitat i d’entreteniment. Paral·lelament també s’ha posat en funcionament la nova pàgina web i els vídeos a la carta, que ja es poden consultar des d’aquesta mateixa setmana. D’altra banda, la Televisió de la Garrotxa prepara la programació especial coincidint amb les eleccions catalanes del 28 de novembre: un debat amb els candidats a les comarques de Girona i ‘la nit electoral’ que presentaran Josep Puigbó i Albert Brosa. Destaca el programa d’actualitat ‘Vostè té la paraula, amb Josep Puigbó’, un espai que dón la veu a la societat civil que pot preguntar de tu a tu, i amb total llibertat, als convidats que desfilen pel programa. Alguns ciutadans acompanyen a Josep Puigbó cada setmana al plató per preguntar al convidat. Pel programa també hi desfilaran els protagonistes més rellevants de l’economia, l’empresa, la política, la cultura, l’esport… del nostre país. Una altre novetat és l’espai ‘Comerç d’Olot, carrers plens de vida’, una aposta decidida de la Televisió de la Garrotxa per dinamitzar i promocionar el comerç d’Olot. Diàriament els comerços de la ciutat explicaran a la pantalla els avantatges de fer les compres als establiments de proximitat. També s’incorpora a la pantalla el programa ‘Bricotries’ presentat per Pitu Tries. L’espai explica, amb pocs minuts, com podem donar ús a aquells objectes que tenim a casa i volen llençar. Un espai simpàtic i destinat a tots els públics. Olot Televisió prepara dos programes més que s’estrenaran de cara a les properes setmanes: ‘I per què…?’ està basat amb les opinions que tenen els nens sobre temes relacionats amb el lloc on viuen: la Garrotxa. Cada setmana un grup de nens d’un escola de la comarca opinarà, des de la seva innocència, sobre temes de la vida quotidiana. ‘I per què…?’ també convidarà a persones relacionades amb el tema que es tracta. Destacar, també, el programa ‘Terra de sabors’ que produeix Vulcania Productora Audiovisual (la productora d’Olot Televisió) per a totes les televisions locals de Catalunya. Terra de Sabors descobreix, cada setmana, productes amb denominació d’orígen protegit. Coincidit amb les eleccions catalanes, Olot Televisió ja està preparant la programació especial que inclourà un debat amb tots els candidats de les comarques de Girona i el programa de la nit electoral, que presentaran Josep Puigbó i Albert Brosa. Des de fa pocs dies Olot Televisió també ha posat en funcionament el nou web (www.olot.tv) que complementa la informació de proximitat que s’emet diàriament per la pantalla. La pàgina és un portal d’informació on l’usuari hi pot trobar les notícies més destacades de cada dia i actualitzades minut a minut. A part, també hi ha tota la informació relacionada amb Olot Televisió, com és la graella de la programació i els programes propis. Paral·lelament també s’ha posat en marxa l’apartat de ‘vídeos a la carta’, per veure tots els programes de la Televisió de la Garrotxa des d’on es vulgui i quan es vulgui.