Agrada l’espai, incomoden les llambordes

El tradicional mercat del dilluns ha tornat al seu emplaçament, al Passeig Bisbe Guillamet, al Firalet. Després de les obres, que han durat quatre anys, les parades ocupen de nou aquest espai. Els firaires estan satisfets amb l’espai però tant ells com els mateixos consumidores es queixen de les llambordes amb relleu, que aquest matí han provocat algunes caigudes. La imatge és d’un mercat més ordenat i més espaiós. De fet, els firaires es mostren contents. Tot i això, les llambordes que tenen relleu segueixen provocant alguna caiguda, sobretot en persones grans. Sense anar més lluny aquest matí s’han detectat mitja dotzena de caigudes. Caldrà acostumar-se a caminar sobre aquest terreny. Dir, també, que durant dos dilluns s’instal·laran uns fils que actuen de guia per les parades. Es retiraran una vegada tothom s’hagi adaptat al seu lloc.

x