La discoteca ‘Xquè?’ aterra a Olot

La discoteca ‘Xquè?’ ha aterrat a Olot. Demà al vespre s’inauguren les noves instal·lacions, on fins ara hi havia Kratter’s, al barri de les Tries. Alguns col·lectius de joves de la ciutat havien demanat donar un impuls a la vida noctura d’Olot. Aquest espai d’oci nocturn havia estat, primer, a Palafrugell on va haver de tancar perquè estava ubicada en uns terrenys no urbanitzables.

Després de molts rumors sobre el futur de la discoteca Kratter’s d’Olot, finalment, encarrila el seu futur. No es convertirà en cap altre equipament -s’havia parlat d’una reconversió en superfície comercial- i seguirà sent un local d’oci nocturn que portarà el nom de ‘Xquè?’, molt conegut entre els joves. ‘Xquè?’ va ser inaugurada l’any 1992 amb un estil clarament funk-disco fins la incorporació del resident Dj Oskar MAD que va canviar l’estil musical radicalment cap a la ‘màquina’ i el ‘hardtrance’. L’any 1995 David Álvarez (Dj Pastis) deixa la sala Pont Aeri i passa a formar tàndem amb Oskar Mad i més tard amb Dj Sek en les sessions de la discoteca. El 96 aterra definitivament al ‘Xquè?’ i també des de la sala Pont Aeri, David Pàmies (Dj Buenri) amb el que s’iniciava la trajectòria de la parella Pastis i Buenri a la sala de Palafrugell. El 21 de juliol del 2007, el mateix dia del seu quinzè aniersari, la sala va tancar les portes després d’una certa polèmica al municipi. Tres anys després, aquest dissabte 25 de setembre, la discoteca ‘Xquè?’ torna a obrir les seves portes. Aquesta vegada a Olot, renovant la discoteca ‘Kratter’s’. Olot Televisió hi serà present per viure-ho en primera persona i captar aquest nou ‘ambient’ de l’oci nocturn. Tota la informació aquest proper dilluns a Les Notícies.

 

Deixa un comentari