Olot Televisió ja arriba a Santa Pau

Des d’aquest dijous a la nit tots els veïns de Santa Pau ja poden veure Olot Televisió a través de la TDT. Els tècnics instal·ladors d’Olot Televisió posaven en marxa ahir a les nou de la nit el repetidor a la gran torre de telecomunicacions a la zona del Torn, prop de Mieres. D’aquesta manera, la part de Santa Pau que fins ara no podia veure la televisió de la Garrotxa, ho podrà fer canviant l’orientació de l’antena de casa seva.

D’aquesta manera Olot Televisió ha pogut posar punt i final a les dificultats que tenien els veïns de Santa Pau per veure la televisió de la Garrotxa. I és que la TDT ha dificultat considerablement la cobertura de tot el territori. En el cas de Santa Pau, fins ara rebien el senyal des de Rocacorba, però la nova normativa no permet les emissions des d’aquest punt. A mida que la Generalitat i el Ministeri de Foment es van posant d’acord, s’instal·len nous repetidors.

x