Beguda, accidentada i imputada

Els Mossos d’Esquadra han imputat un delicte contra la seguretat viària a una conductora, veïna de Santa Pau, que dimecres al vespre es va accidentar al voral de la carretera i que va marcar un índex d’1,01 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat en la prova de l’alcoholèmia, quatre vegades més del màxim permès.

L’accident va passar cap a un quart de deu de la nit, quan la dona, que conduïa un Kia Picanto, per la carretera GI-524 en direcció a Santa Pau i a l’altura del quilòmetre 3,6 va sortir de la carretera. En l’accident no hi havia cap més vehicle implicat. La conductora no va resultar ferida. En canvi, el cotxe va patir danys importants. A conseqüència de l’accident es va haver de tallar un carril de circulació. Mentre es normalitzava la situació, els Mossos van donar pas alternatiu al trànsit.

Deixa un comentari