La discoteca ‘Xquè?’ demana un vot de confiança

La coneguda discoteca ‘Xquè?’ ha aterrat a Olot i aquest ha estat el primer cap de setmana en funcionament. Està instal·lada on abans hi havia la històrica Kratter’s, al barri de les Tries. Alguns col·lectius de joves de la ciutat havien demanat un impuls a la vida nocturna d’Olot. D’altres s’hi oposen d’entrada. I és que al facebook ja s’ha creat un grup amb més d’un miler de persones que es mostren en contra que el ‘Xquè’ s’hagi instal·lat a la ciutat. 

Música màquina i hardcore són les insígnies de la discoteca ‘Xquè?’, dirigida a un públic molt concret. Aquest espai d’oci nocturn havia estat, primer, a Palafrugell on va haver de tancar perquè estava ubicada en uns terrenys no urbanitzables i després de les reiterades queixes dels veïns. Els responsables del ‘Xquè?’ són conscients de l’oposició que ha despertat entre alguns veïns d’Olot i demanen un vot de confiança i que tenen intenció de crear diferents ambients musicals a la discoteca. El perquè de Palafrugell va tancar fa tres anys i fins ara no havia tornat a obrir les portes buscant un nou espai on instal·lar-se. La inauguració a Olot ha provocat que molts seguidors, alguns de molt lluny i de diversos llocs de la geografia gironina, hagin vingut aquest cap de setmana a la Garrotxa. La obertura de la discoteca ‘Xquè?’ ha despertat inquietud entre alguns veïns d’Olot que no volen aquest tipus d’ambient a la ciutat. Al facebook s’ha creat un grup que ja té més d’un miler de seguidors. Des de la discoteca diuen que han fet el canvi de nom per poder-se establir a Olot i que no han tingut cap entrebanc. L’ambient es viu tan a dins com a fora i la prova són els joves que segueixen la festa al pàrquing de la discoteca. Des de la policia municipal d’Olot tenen constància d’una denúncia des del càmping les Tries, i al voltant de les set de la matinada, d’uns joves que feien soroll.

Deixa un comentari