Polèmica per la ubicació de la nova llar d’infants

El Govern de les Planes d’Hostoles (PSC) engega el projecte de la nova llar d’infants amb l’opinió adversa de l’oposició, els veïns del lloc on s’hi vol construir i una empresa que està just al costat dels terrenys. Aquests tres col·lectius han presentat les seves al·legacions durant el període obert al públic després de l’aprovació del projecte inicial. Ara s’han de resoldre per seguir el procés. D’entrada, l’equip de govern local pensa que aquestes propostes estan mancades de sentit comú. Es tracta d’uns terrenys de lliure servei que han estat transformats en espai d’equipaments per ubicar-hi la nova llar d’infants de les Planes. Alguns veïns de la zona pensaven en altres usos per a aquests terrenys. Ara han presentat una al·legació en què qüestionen aquest emplaçament per acollir l’escola bressol. Per a l’equip de govern, això és el més logic. La llar es troba prop d’una zona on també hi ha projectats diversos equipaments municipals. Convergència i Unió, a l’oposició, també han presentat una al·legació amb diferents punts que recullen possibles afectacions sonores i mediambientals pels futurs usuaris de l’escola bressol. L’equip de govern pensa que són mancats de sentit comú i fora de temps. Al projecte inicial s’ha respost amb una tercera al·legació, la d’una empresa propera a la zona, que tem que la seva activitat pugui afectar els futurs usuaris de la llar. L’al·legació també està fora de lloc segons l’equip de govern. Les al·legacions seran resoltes en els propers dies abans de portar al ple de l’ajuntament l’aprovació definitiva del projecte.

Deixa un comentari