L’Olot deixa escapar dos punts

La Unió Esportiva Olot ha deixat escapar dos punts després d’empatar, a casa, a un gol contra l’Olesa de Montserrat. Els homes de Nitus Santos ho van intentar tot i podrien haver golejat el rival, però ni hi va haver sort. Amb aquest resultat l’Olot és tretzè a la categoria de Primera Catalana. Nitus Santos considera que “els jugadors han fet un bon partit, tot i el marcador” i que podria “haver estat més ampli”. Són les paraules que l’entrenador de l’Olot va dir quan es va acabar el partit. L’Olot va jugar bé i va tenir diverses ocasions de gol. Una vegada més va haver de ser Robert qui avancés els olotins, aprofitant una bona passada des del mig del camp. Un minut més tard, però, Sergi Soler de l’Olesa empatava el partit rematant de cap després d’una falta des de fora l’àrea gran. A partir d’aquest moment la UE Olot va fer mans i mànigues per ampliar el resultat, però no va ser possible. El partit d’ahir també es va poder veure el debut d’Edile, el nou fitxatge provinent del Salamanca. El lateral esquerra va demostrar bones pràctiques i de ben segur que en els propers partits es podrà treure més suc del seu potencial. Com a nota destacada els seguidors de l’equip visitant, l’Olesa. Abans de començar el partit van encendre bangales i van penjar una bandera d’Espanya amb una pancarta on s’hi podia llegir “Borratxos i orgullosos”.