Arrenquen els estudis per a la planta de triatge

El Consell Comarcal ha promogut aquest dimarts la segona sessió de la comissió de seguiment que ha de determinar la viabilitat de la planta de triatge comarcal. En aquesta ocasió, s’ha presentat l’oficina técnica de Xavier Canosa com l’encarregada d’estudiar si els terrenys escollits per la Generalitat són els adequats. L’equip és el mateix que va redactar el Pla director territorial de la garrotxa. Xavier Canosa i la seva oficina técnica seran els encarregats d’elaborar un estudi per determinar la viabilitat dels terrenys escollits per la Generalitat, la zona de la Coma a Sant Jaume de Llierca, com a terrenys adequats per acollir la planta de triatge comarcal. L’enginyeria técnica de Xavier Canosa és la mateixa que fa uns mesos va redactar el Pla Director Territorial de la Garrotxa i molt coneixedors dels dominis de la comarca.