CiU aposta pels empresaris per superar la crisi

La crisi i com superar-la serà el principal cavall de batalla de les forces polítiques per les eleccions catalanes del 28 de novembre. Des de Convergència i Unió plantegen diverses mesures que passen, principalment, per aprimar la despesa de l’administració i ajudar a les empreses i als emprenedors. El diputat de CiU, Antoni Fernández Teixidó va ser ahir a Olot per reunir-se amb empresaris de la comarca. L’objectiu va ser escoltar les seves inquietuds. L’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat, on es gestionen les decisions en polítiques econòmiques d’Olot, va ser el punt de trobada. La sala d’actes es va omplir d’empresaris que representaven diversos sectors industrials de la Garrotxa. A l’altra banda, el portaveu de CiU a l’Ajuntament d’Olot, Josep Maria Corominas i el diputat Antoni Fernández Teixidó van prendre bona nota de les inquietuds del món empresarial. La principal és agilitzar els tràmits amb l’administració i aplicar polítiques concretes per motivar l’economia a través de les empreses. Durant l’acte també hi va intervenir el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, en representació del teixit empresarial de les comarques de Girona. Fernández Teixidó va insistir en la necessitat d’un govern fort per liderar aquest procés on els actors són tots els ciutadans de Catalunya. En qüestions purament locals, Josep Maria Corominas va apuntar els dèficits que, segons la federació nacionalista, té en aquests moments Olot. Corominas considera que “no s’ha fet una bona política de promoció econòmica i turística a la ciutat” i que aquestes seran les seves prioritats si, després de les eleccions municipals del maig vinent, és l’alcalde d’Olot.  La conferència d’ahir a la nit s’emmarca en el cicle de conferències ‘Olot + Idees’. A través de monotemàtiques s’aborden diferents qüestions bàsiques de la política local i catalana.

Deixa un comentari