Els contraris al ‘Xquè?’ es constitueixen en plataforma

Els olotins contraris a la discoteca ‘Xquè?’ d’Olot han convocat, per aquest dissabte, una reunió per constituir-se com a plataforma contrària a aquest equipament. La trobada s’ha organitzat per les cinc de la tarda a l’Espai Núria d’Olot. Davant la polèmica, el proper programa del ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió oferirà un debat on es parlarà del model d’oci nocturn de la ciutat. La polèmica al voltant d’aquesta discoteca ja va començar el dia de la seva inauguració, ara fa dos caps de setmana. Des d’aquell moment es va fer pelès un cert malestar d’una part de la societat civil que es van unir a la xarxa social del ‘Facebook’. Fins aquest moment ja són més de dos mil adherits. Però el que va començar com una reivindicació a internet ara es trasllada al carrer. És per aquest motiu que dissabte es celebrarà la primera reunió del que ha de ser la plataforma contrària a la discoteca ‘Xquè?’.

Aquesta discoteca va néixer a Palafrugell on va acabar tancant pels problemes amb els veïns i pel fet que estava ubicada en uns terrenys no urbanitzables. Després de tres anys tancada, i buscant un nou emplaçament, van decidir intal·lar-se a Olot on fins ara hi havia la discoteca Kratter’s.

Debat a Olot Televisió sobre el model d’oci nocturn

El debat al voltant del model d’oci nocturn d’Olot ja fa anys que és viu i amb la posada en marxa del ‘Xquè?’ encara s’ha fet més evident. És per això que el programa ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió prepara un debat sota el títol “Quin ha de ser el model d’oci nocturn a Olot?”. El programa es podrà veure el proper dimecres 13 d’octubre als horaris habituals; 14:30, 20:30, 22:30 i 00:30. S’han convidat a totes les parts implicades perquè tothom hi pugui donar la seva opinió.