L’Olot vol trencar les estadístiques de l’Igualada

La UE Olot viatge aquest dissabte fins a l’Anoia per jugar contra l’Igualada, un equip que encara no ha perdut cap enfrontament a casa. A partir de dos quarts de set de la tarda els de Nitus Santos intentaran trencar les estadístiques dels igualadins i emportar-se tres punts molt necessaris per seguir vius en aquesta arrencada de lliga. Per la seva banda, a Primera Regional, el Bosc de Tosca rep, demà, el Caldes i, diumenge el Besalú juga, també a casa, contra el Lloret de Mar. Tots tres partits seran seguits per Olot Televisió. L’Olot saltarà al camp amb la voluntat de marcar terreny i imposar el seu joc. Això és el que va faltar diumenge passat contra l’Olesa i van volar dos punts, després d’emptat a un gol. Demà els homes de Nitus Santos arribaran a Igualada amb un únic objectiu: endur-se els tres punts cap a la Garrotxa. Una victòria seria molt important per donar un cop d’efecte i saltar algunes posicions. Els de l’Anoia estan tres punts per sobre dels olotins. Pel partit de demà, Santos no podrà disposar de Jordi Freixa, Xevi Berga i Sergi Arimany, tots tres lesionats. En canvi recuperar a Robín i Hostench.

A Primera Regional caldrà estar pendents del que faci l’EF Bosc de Tosca, que juga contra el Caldes (dissabte a les 16:30) i el Besalú, que rebrà el Lloret de Mar (diumenge, a les 17:30). Els presencs tenen un partit, a priori, fàcil perquè l’equip visitant es troba als últims llocs de la taula i amb només un punt. Més disputat serà l’enfrontament dels besaluencs contra els lloretencs, aquests últims estan a un punt dels garrotxins. Tots dos partits seran seguits per Olot Televisió i tots els detalls els podran veure dilluns a Les Notícies.

Deixa un comentari