Es constitueix la plataforma contra el ‘XQuè?’

Dissabte es va constituir formalment la plataforma contra la discoteca Xquè d’Olot. El nou col·lectiu no vol supeditar l’oci nocturn a Olot a una única discoteca amb un nom que ha generat fins ara molta problemàtica allà on ha anat. Remarquen que el seu és un moviment que no està en contra de la música màquina, sinó d’una discoteca destinada a un públic de fora en la seva majoria, una festa pels de fora que ha d’assumir la ciutat, amb el que representa de costos i d’esforços per part d’uns serveis d’emergències i de cossos de seguretat limitats. Al ‘Facebook’, a aquesta plataforma ja li donen suport més de 3 mil persones. Dissabte, Més de 20 persones van reunir-se per reunir els arguments i proposar mesures. El moviment, anomenat Per un oci de qualitat, no al XQUE a Olot, remarca que està en contra de la marca, no de la música. Un dels seus principals motius és que la festa està demostrant que atrau majoritàriament un públic de fora, amb uns precedents poc tranquil·litzadors, representa un gran complex d’oci per una ciutat petita com Olot, i és la única oferta d’oci en un gran complex a la nit fins les 5 de la matinada. Per això, demanen un seguiment exhaustiu de les normes vigents, controls d’alcohol i consum d’estupefaents a les carreteres d’entrada, així com l’aposta per la diversitat en l’oci a la nit olotina. La Plataforma demana que es revisin les ordenances referents a locals d’oci nocturn per afavorir la diversitat de tipus de locals i estils de música.

Deixa un comentari