Estudiants europeus fan pràctiques a la Garrotxa

Des de fa unes setmanes dos estudiants suecs de formació professional estan desenvolupant les seves pràctiques en empreses garrotxines. Dins del marc dels intercanvis internacionals de l’IES-SEP la Garrotxa, durant aquesta tardor dos estudiants de la marca de vehicles Volvo de Goteborg estan fent pràctiques de l’especialitat de projectes mecànics. Els estudiants fan pràctiques a les empreses Inteplast, de la Vall de Bianya i a Tecalum, de Tortellà, que es dedica a la fabricació de materials d’alumini. No és la primera vegada d’aquests intercanvis i d’altres estudiants ja havien fet el mateix en d’altres empreses. Estudiants garrotxins d’FP també havien fet pràctiques a Suècia i a Àustria, però sí que és la primera vegada que estudiants suecs completen la seva formació pràctica a la comarca.