Els periodistes entreguen les ‘Mosques’

El cap de premsa del delegat del Govern, Manel Doñate, i l’administrador d’infraestructures Adif han rebut les Mosques Grossa i Borda que atorguen els periodistes gironins. Els guardons distingeixen qui més ha facilitat la tasca dels periodistes durant el darrer any i volen ser un toc d’atenció als qui l’han entorpida. Aquest 2010, cap dels nominats a la Mosca Borda ha assistit a l’acte de lliurament dels premis, que s’ha celebrat al centre cultural La Sitja de Fornells de la Selva (Gironès). A més del lliurament de les mosques Grossa i Borda, el Col·legi de Periodistes també ha atorgat dos guardons més. El primer, la Mosca del Col·legi, s’ha lliurat a la publicació ‘Canigó’, desapareguda el 1983, per tota la trajectòria de difusió dels valors catalans durant el franquisme. El segon, la Mosca de Sant Narcís, s’ha lliurat a tot l’equip del restaurant gironí El Celler de Can Roca, que el 2009 va obtenir la seva tercera estrella Michelin.