‘Liliana’, l’espectacle dels 25 anys del Pim Pam Pum Foc

El grup olotí Pim Pam Pum Foc presenta aquesta nit l’espectacle ‘Liliana’ en commemoració dels 25 anys d’història de la formació. Es tracta d’un espectacle que mescla la música en directe i la dansa i basat en una obra d’Apel·les Mestres de 1907. ‘Liliana’ és una coproducció juntament amb Òmnium Cultural i el festival Panorama. A partir de les nou del vespre les Fonts de Sant Roc d’Olot tindran un aspecte molt diferent de l’habitual. Els Pim Pam Pum Foc ocuparan l’espai per oferir l’espectacle que commemora els 25 anys de trajectòria. Des de les fonts, els diables acompanyaran al públic fins a la pista d’atletisme. Entre les persones que col·laboren en l’espectacle hi ha Jordi Rubió, la Unió Musical del Bages, Rocío Romero i Elisa Planagumà que actuaran sota les ordres de Joaquim Piqué.