Empat i gràcies de l’Olot al camp del Sants

L’Olot ha arrencat, aquest migdia, un empat (1-1) al camp del Sants de Barcelona. Els de Nitus Santos han lluitat durant tot el partit, amb un joc més aviat espès i amb un rival que es coneix a la perfecció el seu terreny de joc, de dimensions molt reduïdes.

Durant la primera meitat ha regnat la igualtat entre els dos equips, amb un joc més aviat avorrit que ha acabat amb el marcador a zero. A Villaplana, just abans del 45, podria haver posat les coses de cara si l’àrbitre no hagués invalidat el gol que havia anotat a la porteria de Carulla. A la represa Robert ha aprofitat una errada de la defensa local per marcar el primer gol, el que donava una alenada d’aire fresc als olotins. Els jugadors visitants s’han relaxat i, al minut 35, Cano empatava el partit. Abel, ha tingut una magnífica ocasió minuts després, aprofitant una centrada d’Hostench que ha rematat de cap i ha enviat la pilota per sobre el travesser. La darrera clara oportunitat del partit ha estat una bona centrada d’Edile des de la banda dreta, que ha acabat enviant directament a les mans del porter local.
Al final, un punt per cadascún. Ara toca pensar en el partit de diumenge vinent, a casa, contra el Tortosa.

 

A Primera Regional el Bosc de Tosca ha perdut 0 a 2 al camp del Bescanó i el Besalú ha empatat a zero en el seu desplaçament al terreny de joc del Camprodon.