Nissan Olot Motor, millor concessionari d’Espanya

Nissan Olot Motor ha estat guardonat amb el premi Global NSSW 2010, entregat en la convenció de concessionaris Nissan, que el reconeix com la millor concessió de la marca a l’Estat aquest any. El guardó valora la qualitat del servei als clients i té com a objectiu reconèixer els concessionaris d’alt rendiment i que s’ajusten a tots els requeriments i directrius que promou la marca Nissan. Aquesta és la tercera ocasió en què Nissan Olot Motor rep aquesta distinció des de la seva creació, el 2003.

El concessionari rebrà el guardó aquest dimarts al vespre en un acte on s’ha convidat a tots els clients i amics. Hi serà present el director general de Nissan a Espanya i s’aprofitarà per presentar un nou model que preveu revolucinar el mercat. No és la primera vegada que Nissan Olot Motor és distingit com a millor concessionari d’Espanya.