Crítiques al model de la Fira de Sant Lluc

L’oposició a l’Ajuntament d’Olot ha criticat, en alguns casos durament, el model de la fira de Sant Lluc d’Olot, el que demostra que el debat sobre aquest certamen segueix present entre la societat olotina. Des de CiU consideren que “cal redefinir el model” i des del Partit Popular van més enllà i titllen la mostra de “nyap que val més no fer i repensar-se com ha de ser”. El model de la Fira de Sant Lluc no ha acabat de convèncer a ningú des que es va voler reorientar, ara ja uns anys. Després de debatre quin era l’objectiu que havia de perseguir el certamen, sembla que encara no està clar, almenys a nivell polític. El cap de llista de CiU a les comarques de Girona per les eleccions del 28-N, Santi Vila, ha explicat a Olot Televisió que ha vingut a veure una fira “que el grup local de Convergència i Unió a Olot considera que s’ha de redefinir”. En aquest sentit els convergents creuen que la Fira de Sant Lluc ha de tenir uns objectius més concrets i no voler ser un calaix de sastre de moltes coses. Per la seva banda el portaveu del PP al consistori, Joaquim de Trincheria, ha estat molt contundent a l’hora de parlar de la fira d’enguany. De Trincheria ha explicat que “el que s’està fent no val res, no interessa a ningú, són diners mal gastats i una presa de pèl”.