Nissan Olot Motor, entre els millors del món

El concessionari Nissan Olot Motor ha estat guardonat amb un premi que l’acredita com a millor concessió en Qualitat de Servei de Nissan a Espanya de l’any 2010, segons l’opinió dels propis clients. Aquesta és la tercera vegada que són distingits amb aquest valuós reconeixement. Ahir al vespre els responsables i treballadors del concessionari van rebre el premi de les mans del director de Nissan a Espanya. Aquesta notícia és més que valuosa en un moment de dificultats pel sector. I és que la venda de vehicles a Catalunya i a tot Espanya ha caigut un 34 per cent aquest mes d’octubre. Des de l’aplicació de l’IVA i de la supressió de les ajudes per la compra d’un vehicle la caiguda de les vendes gira a l’entorn del 25%, i un 40% si es parla de les vendes particulars. El conseller director general de Nissan Iberia, Manuel de la Guardia, va ser ahir al vespre a Olot on va avançar aquestes xifres. De la Guardia va afegir que de cara al 2011 es preveia una situació molt semblant a la d’aquest any. Per tal de superar aquesta situació i fer front al futur més immediat, Nissan aposta per la incorporació de deu models nous, alguns orientats cap un nou públic com pot ser el cas del Juke, el primer crossover més petit del món, i la presentació, molt aviat, del primer vehicle totalment elèctric, el Leaf.

Els dos alts càrrecs de Nissan van fer el lliurament del Premi Gobal Nissan Sales and Service Way 2010 a Jordi Teixidó, gerent del concessionari d’Olot. El guardó s’entrega als 40 millors concessionaris de tot el món, i n’hi ha 10.000, 2.800 dels quals són a Europa. Teixidor va rebre emocionat el premi i el va fer extensible a tots els treballadors del concessionari. Aquest guardó és un aplaudiment a la manera d’aplicar els processos estandards de la marca sobre el tracte al client en venda i postvenda. De fet, són els mateixos clients que ho valoren a partir d’unes enquestes. Aquest indicador dóna una excel·lència del 93%, quan la mitjana de la marca es troba al 80.

Ahir el vespre va ser un moment important pel concessionari d’Olot. Els representants de Nissan a Espanya van poder passejar-se per les instal·lacions de la Garrotxa, que destaquen per la rigorositat en l’ordre i l’aplicació de mesures sostenibles en tots els processos. Olot Motor va ser fundat l’any 1983 com a continuïtat d’una sucursal de “Garatge Camps” de la marca Ebro. El 83 va vendre el primer Nissan Patrol matriculat a Girona. Va ser el 1990 quan es va fer la planificació de les noves instal·lacions, que van ser una realitat quatre anys després.