Cabo San Roque obre el Calaix de Sastre

L’actuació del grup Cabo San Roque i la seva orquestra mecànica va obrir ahir el festival musical Calaix de Sastre, que s’estendrà fins diumenge amb les actuacions de Jazztrointeritis, ma me mi Mozart i Comunicació. Cabo San Roque va agrair ahir l’aposta d’Olot per la innovació en les arts escèniques i musicals. El públic del Teatre Principal va agrair de la seva banda el bon moment que el grup del Maresme els va fer passar. El teatre Principal va omplir-se ahir per assistir a l’actuació del grup musical del maresme cabo San Roque, que va presentar l’espectacle Torn de Nit. L’actuació de Cabo San Roque dóna inici al festival Calaix de Sastre i s’emmarca també dins de la programació del LAP del teatre Principal. El grup reconeix l’aposta del Teatre i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot per la innovació en el camp musical. Maquines i persones van aplegar-se per oferir un bon concert ahir a la capital de la Garrotxa.