Els concessionaris fan negoci

Un 20% dels cotxes exposats aquest cap de setmana al firal amb motiu de la primera fira del vehicle d’ocasió d’Olot han trobat comprador. Els promotors de l’esdeveniment valoren positivament aquesta experiència i ja pensen a repetir-la l’any vinent. Una seixantena de vehicles de segona mà de cinc concessionaris de la comarca han lluït els seus encants aquest cap de setmana al passeig Bisbe Guillamet. Un 20% d’aquests vehicles han trobat comprador. La xifra és important per la primera edició d’aquesta fira olotina. Milers de visitants han freqüentat el Firalet durant tot aquest cap de setmana. Els promotors han destacat la gran afluència de visitants procedents d’Osona. Les activitats lúdiques que s’han alternant al llarg de tot el cap de setmana al voltant de l’exposició de vehicles han contribuït a engrossir el nombre de visitants. Els promotors valoren positivament el desenvolupament de la fira i els seus resultats i ja pensen en reeditar-la l’any vinent.  

Deixa un comentari