Fans de l’època hippie

Les activitats lúdiques organitzades al voltant de la primera fira del vehicle han ajudat a portar visitants fins el centre d’Olot. La més multitudinària ha estat sens dubte la ‘Botifarra power’ de les associacions FANS i Motor Antic Garrotxa, una festa hippie que va omplir de música i bon ambient els carrers del centre d’Olot amb una cercavila de cotxes de l’època dissabte a la tarda. Els organitzadors van habilitar per primera vegada dos escenaris mòbils des d’on els grups els corbs negres i els volcànics van oferir concerts en directe. Per unes hores, la dècada dels seixanta va tornar a Olot dissabte a la tarda de la mà de les associacions FANS i Motor Antic Garrotxa, que van oferir una cercavila de música, cotxes antics i bon ambient a tothom que va voler compartir i recordar el moviment hippie. Dos escenaris mòbils des d’on s’oferien els concerts en viu i en directe dels grups els volcànics i els corbs negres van acompanyar una trentena de cotxes de l’època que van fer les delícies dels nostàlgics. La comitiva va sortir del carrer sant rafel i va ser present a la plaça Rector Ferrer, el Firal, el Firalet i la plaça Catalunya. Els visitants es van sorprendre del bon ambient que respirava aquesta festa. Els organitzadors van quedar sorpresos alhora per la bona acceptació d’aquesta iniciativa.

La festa es va concloure a les deu de la nit al pavelló firal amb el sopar de la ‘Botifarra power’, amb botifarres de tot tipus que van poder tastar els més de 200 assistents. La música tornava a anar a càrrec dels Volcànics i els corbs negres i el discjockey Joan Soler. Tant Motor Antic Garrotxa com FANS han quedat amb ganes de repetir l’experiència l’any vinent.