Mil euros per gastar en compres

Amb motiu dels mesos de tardor, l’Associació de Comerciants d’Olot inicia una campanya promocional consistent en un sorteig de 1000 euros per a una sola persona per gastar-los en els diversos establiments associats. La campanya coincideix amb el nou emblema de l’associació i que els 150 membres exhibeixen des de fa alguns dies a l’aparador del seu establiment. L’associació de Comerciants d’Olot inicia per primera vegada una campanya coincidint amb una estació de l’any. La tardor ha inspirat l’associació a fer una campanya promocional consistent en un sorteig de mil euros per gastar en diversos establiments associats. Aquesta no és l’única novetat de l’associació de comerciants, i és que també ha estrenat un nou emblema identificatiu. Des de fa alguns dies, els seus associats l’exhibeixen a l’aparador. La campanya de tardor de l’ACO va començar la setmana passada amb la participació de l’associació a la Fira comercial de Sant Lluc.