Investiguen les morts dels últims sis anys a la Caritat

En una entrevista concedida a Olot Televisió, l’advocat de la Caritat, Joan Cañada, ha reconegut que la policia catalana ha demanat la documentació de les morts dels últims sis anys al geriàtric d’Olot. Cañada també ha dit que “el centre assumirà les responsabilitats que hagi d’assumir davant les persones que el jutge determini”. La Caritat té concertada una assegurança de responsabilitat civil però, diu, que ara la preocupació no és el cost econòmic “sinó el que ha passat i recuperar la normalitat com més aviat millor”. L’adovat de La Caritat, Joan Cañada, ha reconegut a Olot Televisió que els Mossos d’Esquadra han demanat la documentació de les morts dels últims sis anys a la Caritat. Aquest és el temps que Joan Vila Dilmé portava treballant al geriàtric. Cañada, però, desconeix si la policia catalana també investiga el geriàtric El Mirador, de Banyoles, on l’acusat havia treballat.  La Caritat desconeixia si Vila Dilmé seguia un tractament mèdic psiquiàtric i, reconeix, que no constava cap informe mèdic que l’incapacités per treballar com a zelador.

Sobre les imatges que van desaparèixer del dia de la mort de Paquita Gironès, el lletrat ha explicat que “s’ha comprovat que les captures no fucnionaven. Només pot haver passat que algú les hagués manipulat o que, casualment, haguessin fallat”.