Una fuita d’aigua inunda el pàrquing de Plaça Catalunya d’Olot

Una fuita d’aigua ha inundat part del pàrquing soterrani de la Plaça Catalunya d’Olot. L’empresa responsable del servei d’aigua de la ciutat, Sorea, treballa des d’aquest matí per localitzar la fuita. L’incident ha obligat a tallar el carrer Closells. Dues dotacions dels Bombers i dos vehicles d’una empresa privada estan bombejant l’aigua que ha quedat estancada al pàrquing. La fuita s’ha localitzat entre el carrer Closells i l’avinguda Reis Catòlics d’Olot. En aquest punt l’empresa Sorea està treballant per loalitzar la fuita d’aigua, que es trobaria en una de les canonades principals d’aigua potable. Fins a mig matí dues dotacions dels Bombers han estat treballant per bombejar l’aigua, que ha innundat una part del pàrquing soterrani de la Plaça Catalunya d’Olot. Dos vehicles de l’empresa Olot Net també treballen en les tasques de bombeig. De moment es desconeix si l’aigua ha provocat danys materials al garatges del pàrquing soterrani.