La gastronomia de la Garrotxa creix

La projecció que l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i el grup Cuina Volcànica ha donat a la gastronomia de la comarca està donant fruits que van més enllà de les nostres fronteres. D’aquí a pocs dies es celebrarà una nova edició de la Mostra Gastronòmica, un referent a tot Catalunya. Conscients d’aquesta realitat, Olot Televisió també dóna suport al sector amb un programa setmanal i amb la col·laboració en el segon concurs de receptes amb productes del territori. La 26a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa ja és a punt. El proper 24 de novembre el restaurant la Deu d’Olot acollirà un dels certàmens gastronòmics més importants del país. Són 22 establiments que elaboraran els diferents plats, tots ells elaborats amb productes autòctons de la Garrotxa.

En el transcurs del sopar també s’entregaran els Volcanets. Enguany el tennista Tommy Robredo rebrà el d’or per la creació de la Fundació que porta el seu nom i també per la seva trajectòria professional. D’altra banda, el volcanet d’argent serà atorgat a l’empresa Grup Morera, amb més de 50 anys d’història. Finalment es farà un homenatge a la família Borrell Colom, pels 25 anys de dedicació en el món hoteler a través de l’Hotel Borrell.

Olot Televisió també participa de la Mostra Gastronòmica donant suport a la tasca que desenvolupa l’Associació d’Hostalatge i el grup Cuina Volcànica. Ho fa amb la segona edició del concurs de receptes amb productes del territori. Enguany, i com a novetat, es repartirà el plat de record de la mostra a tots els assistents. Per a més informació es pot consultar el web www.garrotxahostalatge.cat.