‘Docs’ per un dia

L’Associació Cultural Olot.doc, organitzadora de la mostra de documentals Olot.doc, i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, organitzen per a aquest dissabte el Dia.doc, documentals i arguments, una jornada dedicada als documentals que tracten temes relacionats amb els moviments migratoris i que portarà com a títol La migració oblidada: aportació i reflexió entorn a la nostra història silenciada. La voluntat de la nova jornada organitzada per olot.doc i el consorci d’acció social de la garrotxa és donar a conèixer experiències i vivències d’aquelles persones que han hagut d’emigrar per diversos motius. El programa començarà dissabte a les sis de la tarda amb la projecció de Barraques. La ciutat oblidada, dels directors Alonso Carnicer i Sala Grimal. A dos quarts de vuit es farà un debat amb l’historiador Vicente Moreno Cullell, el director de documentals Juan Carlos Iniesta, la productora Graciela Skaievich i un testimoni que explicarà les seves vivències personals. Finalment, a les nou de la nit, es projectarà el documental El retorno, Un viaje al origen de Juan Carlos Iniesta. La intenció d’olot.doc és que el dia del documental tingui continuïtat i que se centri en cada nova edició en una temàtica diferent.