L’alcalde de Castellfollit acata la sentència, no la comparteix, i demana seny

L’alcalde de Castellfollit de la Roca, Moisès Coromina, acata la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya malgrat reconèixer que no hi està d’acord. Corominas demana prudència al jutge que instrueix el cas alhora de concretar com afectarà la resolució amb el nou edifici consistorial que s’està construït. Després de conèixer la sentència, l’equip de govern a l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca treballa aquesta setmana per presentar propostes al jutge per com fer front a l’excés d’alçada i alineacions del nou edifici. L’alcalde, Moisès Coromina, acata la resolució però no la comparteix. Aquesta sentència és el resultat de la denúncia que va presentar la família Gussinyer per la construcció del nou ajuntament, perquè, segons ells, afecten uns terrenys seus. Moisès Coromina demana, ara, al jutge que instrueix el cas que sigui prudent.

D’altra banda, no hi ha notícies sobre l’acusació que Joan Gussinyer va presentar en contra de l’alcalde i la secretària, per falsejar, presumptament, documents per rebre subvencions per a la construcció del nou ajuntament.

Deixa un comentari