Mor Guillem Vila, el defensor dels artesans del pa

Ha mort Guillem Vila, ex president del gremi d’artesans del pa de la Garrotxa. Durant la seva vida, Vila va ser un gran defensor de la qualitat al servei dels forns de pa més tradicionals. Vila va arribar a ostentar també els càrrecs de vicepresident del gremi de flequers de Girona i va ser membre de la mutual Flequera de Catalunya. Durant el seu mandat, també va créixer l’escola de flequers de la Garrotxa, l’únic centre de formació d’artesans del pa a la demarcació de Girona, i que ha ensenyat l’ofici a generacions de flequers. Fa un any, el Gremi d’Artesans del Pa va concedir-li la Medalla d’Honor de l’entitat per la seva trajectòria com a President del Gremi i de l’Escola de Flequers durant més de 20 anys i per la seva dedicació, en el món de la fleca catalana, durant més de 30 anys.