Olot Televisió, referent en informació de proximitat també a internet

Olot Televisió s’ha convertit en el mitjà de referència de la Garrotxa, també per internet. Amb només dos mesos la pàgina web i els vídeos a la carta ja formen part d’un dels llocs de navegació més demanats pels garrotxins amb milers de visites. Amb només dos mesos la nova pàgina web d’Olot Televisió ha rebut més de 5 MIL visites que han consultat, en total, més de 16 MIL pàgines. El nou lloc web és un portal d’informació de proximitat on es publica l’actualitat de la Garrotxa minut a minut. D’altra banda, l’apartat de vídeos a la carta ha rebut gairebé 2 MIL reproduccions, segons el rànquing de la Xarxa de Televisions Locals. Aquest estudi també conclou que Olot Televisió està entre les deu televisions de Catalunya amb més descàrregues de vídeos a la carta. Aquest espai és ja una referència per aquelles persones que volen veure qualsevol dels programes de producció pròpia de la Televisió de la Garrotxa. Aquestes xifres confirmen que Olot Televisió és el mitjà de referència de la comarca, no només a la pantalla sinó que ara també internet.

Deixa un comentari