El Mas les Mates acull l’aula per cercar feina

La xifra d’aturats segueix batent rècords històrics i les persones que estan en aquesta situació necessiten eines que les puguin guiar en el procés per intentar trobar un lloc de treball. La metodologia és important, igual que conèixer on cal adreçar-se i com fer-ho. Això és el que es fa des de l’Aula Activa de Recerca de feina que promou l’Ajuntament d’Olot. Olot Televisió ha compartit una estona amb persones que busquen feina. El Mas les Mates d’Olot, situat al polígon del Pla de Baix, és on s’ha habilitat aquesta aula, equipada amb diversos ordinadors perquè els candidats a trobar un nou lloc de treball puguin enviar els seus currículums. Per fer-ho els acompanya l’Ester, qui els ensenya els passos a seguir. Aquí hi ha persones de totes les edats i amb perfils diversos.

Fins al moment una cinquantena de persones han passat per aquesta aula, i s’han enviat més d’un centenar de currículums. D’aquests cinquanta, dotze ja han pogut trobar feina.

Hi ha deu alumnes per aula que venen quatre dies a la setmana i durant quatre hores aprenen a desenvolupar-se per trobar feina amb la màxima eficàcia.