Les famílies de les víctimes del zelador es presenten com a acusació particular

Les famílies de les tres ancianes assassinades pel zelador del geriàtric ‘La Caritat’ d’Olot, han decidit personar-se com a acusació particular en el procés obert contra Joan Vila. L’advocat que les representa, Rafel Berga, ja han entrat al jutjat l’escrit d’una de les famílies i ens els propers dies farà el mateix amb les altres dues. El tràmit permetrà que els familiars de les víctimes tinguin accés a les actuacions i puguin demanar responsabilitats penals i indemnitzacions. El zelador d’Olot, que té 45 anys, es troba ingressat en un mòdul psiquiàtric de Can Brians, després d’admetre que havia emmetzinat les tres ancianes amb un producte corrosiu. La primera de les tres famílies que s’ha personat en el procés com a acusació particular és la de l’anciana que va morir el passar 16 d’octubre. El cadàver d’aquesta víctima es va exhumar al cementiri de Sant Joan les Fonts. L’advocat dels familiars ha entrat aquesta setmana l’escrit per personar-se en el procés. En els propers dies, Rafel Berga, entrarà els escrits corresponents a les famílies de les altres dues ancianes, mortes els dies 12 i 17 d’octubre.