Troben el cadàver d’un home a Sant Esteve d’en Bas

Els Mossos d’Esquadra i els serveis sanitaris van trobar divendres el cos sense vida d’un veí de Sant esteve d’en Bas a la seva residència. Van ser els veïns que van alertar els agents ja que feia dies que no sabien res d’aquest home de prop de 70 anys. Finalment, els cossos de seguretat i els professionals sanitaris van trobar-lo mort a casa seva. El cos va ser traslladat a l’institut forense de Girona per practicar-li l’autòpsia.

D’altra banda, la policia municipal d’Olot va detenir divendres dos homes per la seva relació amb dos robatoris amb força en dos habitatges de la ciutat forçant la porta amb la famosa tècnica del bombí, a l’avinguda Jaume II i al carrer Verge de Montserrat. El primer dels sospitosos va ser retingut pel resident d’un dels pisos on s’hi va entrar a robar. L’home va ser alertat per la seva dona, que va sorprendre els sospitosos sortint del pis, i va immobilitzar-ne un d’ells mentre fugia pel carrer Ramon Grabulosa del barri de Sant Miquel. El segon sospitós va ser detingut per la policia local a l’avinguda de Girona. Els dos detinguts van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’esquadra. Un d’ells va passar a disposició judicial el mateix divendres al matí. El segon va quedar finalment en llibertat pels dubtes sobre la participació que havia tingut en els robatoris. En ambdós robatoris s’ha pogut recuperar part dels objectes sostrets, entre ells, un ordinador, joies i diversos rellotges.

Deixa un comentari