‘Tota la nit’ amb Teràpia de Shock

‘Tota la nit’, és el títol del nou disc de Teràpia de Shock. El grup musical garrotxí ha presentat el seu nou treball a l’observatori de Batet de la Serra. Des d’allà, i envoltats d’amics, companys i aficionats a la seva música, van tocar algunes de les perles del seu nou disc. Una de les cançons l’adapta Olot Televisió, que gravarà el videoclip que dóna nom al nou àlbum i l’utilitzarà com a banda sonora pel proper espot promocional de la cadena. Terapia de Sahock han presentat el seu nou álbum amb 13 temes on han volgut innovar i explorar nous estils, noves sensacions. La promoció del disc s’enlaira des de l’observatori astronòmic de Batet de la Serra i recorrerà per tot Catalunya per donar a conèixer el nou repertori de cançons del grup garrotxí. La promoció també arriba a les xarxes socials. Els Teràpia han organitzat una pàgina on els aficionats poden penjar-hi el seu particular videoclip d’una de les cançons.

Olot Televisió serà l’encarregada de produir el videoclip del tema central del disc, Tota la nit, i un espot televisiu relacionat amb aquesta nova cançó que podran veure molt aviat a les seves pantalles i que s’utilitzarà com a banda sonora.

x