Gospel solidari

Demà a dos quarts de 10 de la nit el teatre Principal d’Olot ofereix una experiència única. El grup de Gospel Viu presenta un dels seus reconeguts concerts per una causa benèfica. El preu de l’entrada es destinarà de manera íntegre a la investigació per aturar la mortaldat entre els nens amb càncer. Demà arribaran a Olot Gospel Viu, que ha accedit a oferir un concert per una bona causa. Tota la recaptació per l’entrada al Teatre Principal anirà destinada a l’associació catalana Joan Petit de nens amb càncer. Aquest motiu solidari donarà l’oportunitat als olotins i olotines d’escoltar les veus d’aquest divertit cor de gospel al Teatre Principal. La col·laboració del Club Hoquei Olot ha fet possible l’experiència.

L’actuació tindrà lloc demà a dos quarts de deu de la nit al teatre Principal. Les entrades es poden comprar al teatre principal o a través del Telentrada.

x